<style>.lazy{display:none}</style> Парфюмите Tiziana Terenzi носят страсти и емоции, които ни карат да се чувстваме живи -
Tiziana Terenzi - чувства и емоции
Модно

Парфюмите Tiziana Terenzi носят страсти и емоции, които ни карат да се чувстваме живи

Tiziana Terenzi  е една от най-предпочитаните компании за нишова парфюмерия. Създадена е през 1968 година, но предлага парфюми от началото на новия век. До днес повече от 100 са уханията с марка Tiziana Terenzi, които привличат ценителите на високото качество и лукса. Парфюмите на бранда се изработват от висококачествени, редки и ценни натурални съставки, използвани по иновативни патентовани формули. За проектирането и лансирането на ароматите Tiziana Terenzi днес отговарят децата на създателя Евелино Теренци – Тициана и Паоло, които продължават да развиват семейните традиции и да проправят успешния път на фамилната компания.

Парфюмите Tiziana Terenzi са вдъхновени от истинския живот и опита, който носи

Обединени в няколко ароматни колекции, уханията Tiziana Terenzi са посветени на космоса, морското дъно, пътешествията и спомените от детството. Паоло, който разработва уханните композиции за парфюмите Tiziana Terenzi и Тициана, който проектира уникалните флакони за всеки един от тях, са убедени, че преживяното от всеки човек и опитът, който е натрупал, е най-големият учител и най-ценното вдъхновение. В творчеството си те често се връщат към мигове, които са оставили дълбока следа в паметта им, които са ги развълнували и докоснали истински. Най-често тези ценни моменти са в детството, когато двамата са мечтаели за Космоса и Звездите и за пътешествия до далечни, непознати дестинации.

В парфюмните флакони Tiziana Terenzi са затворени чувства и емоции

Всеки, който може да ги долови и съпреживее, става верен последовател на нишовия италиански бранд. Всъщност да се носи парфюм Tiziana Terenzi не е никак лесна задача. Те не са праволинейни и традиционни, а са изпълнени с дисонанси и предизвикателства, огнени страсти и емоции, които ни карат да се чувстваме привлекателни и живи. Парфюмите Tiziana Terenzi са за истинските ценители, които са наясно със себе си и с качествата, които притежават.

Парфюмите на бранда Tiziana Terenzi са предназначени за силните, елегантни и самоуверени жени, които ценят изискания и изключителен аромат. Отличавайки се с високо качество и уникални композиции, тези парфюми предлагат изтънченост и лукс, които непрекъснато привличат вниманието и възхищението на околните. С разнообразието от аромати, които комбинират плътни и съблазнителни нотки, Tiziana Terenzi предлага на жените възможността да се изразят и да се чувстват уверено в своята кожа, винаги бъдейки в центъра на вниманието.

Парфюмите Tiziana Terenzi  се произвеждат ръчно и с внимание към всеки детайл

От луксозната италианска компания са убедени, че качеството заслужава внимание, а красотата буди възхищение и признание. Създаването на парфюмите Tiziana Terenzi изцяло е ръководено от италианската философия за la dolce vita – живот без бързане и притеснение, с нужното внимание към всеки детайл и изпълнен с чувство за наслада от малките неща. Тези универсални чувства, превърнати в течни, уханни емоции, са затворени в скъпоценните флакони с парфюмен екстракт Tiziana Terenzi –  те се отличават с изтънчени и стилистично допълващи се форми, където всеки детайл е обгрижен и има специално значение.