<style>.lazy{display:none}</style> Дървени хоризонтални щори – качество от природата -
Интериорно

Дървени хоризонтални щори – качество от природата

За да постигнете уникална атмосфера и възможно най-уютна декорация на прозорците във вашия дом или офис, можете да се насочите към дървени хоризонтални щори. Те ще бъдат изработени по ваши размери и ще следват вашите виждания за дизайн. Фирма „Камакс” не само може да отговори на вашите представи за качествени и естетични слънцезащитни продукти, но е в състояние да се съобрази с вашия бюджет и изисквания.

При всички положения, ако се насочите към покупка на дървени хоризонтални щори, вие ще се сдобиете с достатъчно стабилни и устойчиви продукти, изработени от природни материали и отговарящи на европейските стандарти за качество, красота и функционалност.
Щорите от дърво няма да ви разочароват, както по отношение на външен вид и естетика, така и по отношение на тяхната здравина и устойчивост. Те се изработват от изключително здравата палмова дървесина и съчетават красота и здравина.

Дървените хоризонтални щори се експлоатират по няколко пъти на ден и са изложени на пряка слънчева светлина, както всички останали видове щори. Материалите от които са изработени не избеляват от слънчевите лъчи и запазват качествата си, дори и да се използват десетки години наред.

Ето защо можем да ги определим като изключително разумна инвестиция, която ще ви се върне във времето, през което ще ги използвате.

Ширината на ламелите от дърво са от 25 или 50 мм, а цветовете, в които се предлагат, достатъчно разнообразни и приятни. Хармоничното сливане на горната релса с дървения корниз, който я прикрива, носи единство и завършеност на цялостната конструкция на дървените щори.
Аромата на естествена дървесина и здравината на този вид щори ги прави желан избор за голяма част от хората, които се възхищават на природата и нейното величие и искат да внесат част от нея в дома си. Този вид щори са и за практично настроените клиенти, които преди всичко залагат на качествените материали с минимална абсорбация на топлина.

Поръчките на дървени хоризонтални щори се изпълняват в срок от 3 до 15 дни като повечето фирми дават 24 или 36 месечна писмена гаранция за качество на произведените щори.
Ако искате уют и сте ценители на красотата в интериора, покупката на дървени хоризонтални щори е точно за вас.