<style>.lazy{display:none}</style> Добри мебели на добри цени - възможно ли е? -
Интериорно

Добри мебели на добри цени – възможно ли е?

Скоро търсили ли сте качествени мебели, произведени с фокус върху ползването им от хората?

Кухненска мебелировка, изработена от съвременни компоненти, модерни цветове, практичен дизайн. Много хора се интересуват от класически мебели, произведени само за ценители. Но като цяло болшинството потребители искат 3 основни неща от бъдещите си мебели: функционалност, здравина и красота.
Класически мебели са за онези, които ценят класиката. Под този етикет се включват мебели с орнаментика, дърворезба, интарзия и инкрустация. Това най-често са шкафове, библиотеки, столове, маси, дивани, фотьойли, скринове.

Спалните и холните мебели са изработени в различни цветове и трябва да бъдат съобразени с големината на стаите. На пазара се предлагат, както просторни, така и по-компактни комплекти мебели за всекидневната. Това включва двоен или троен диван, а понякога и голям П образен диван с лежанка, холна маса, табуретки, библиотека и скрин в един стил.

Офис оборудването би бил модерният избор за всеки административен екип.
В момента офис мебелите са в своя апогей и имат голямо търсене, заради бума на бизнеса в България. В момента строителството на офис сгради е в подем и това обуславя търсенето на всякакви модели офис столове, офис бюра, контейнери за документи, библиотеки и цялостно офис обзавеждане.

Най-търсените комплекти за детските кътчета са в топли тонове, безопасни и удобни. На пазара се предлагат легла, столчета, шкафчета, компютърни бюра и др. Уютна и практична мебелировка на детска стая за вашето дете.

Всякакво мебелиране за училищата, университетите, детските градини. Качествени и здрави шкафчета за малките ученици, чинове, преподавателски маси. За по-големите ученици са предназначени университетските банки, масите и шкафове за лаборатории.

Изработват се дървени врати с уникален релеф по поръчка. Удобни и практични учебни банки.

Някой фирми имат и ценоразпис за поръчки “Направи сам”, като се предлагат подготовка на плотове, разпробиване на легла за панти и др.

Към момента в някои фирми е въведена системата за управление на качеството DIN EN ISO 9001:2000 Производството е сертифицирано, всички работници са преминали квалификационни курсове с лицензирани преподаватели.

Оставете отговор