<style>.lazy{display:none}</style> Уеб дизайн от професионалисти -
Маркетингово

Уеб дизайн от професионалисти

В съвременния свят притежаването на уеб сайт /web site/ от всяка уважаваща се фирма става задължително условие за успех. Но как да разберем, на кого да поверим рекламата си? В интернет непрекъснато ни заливат с рекламни съобщения, изскачащи прозорци и светещи надписи от известни и не дотам хора, предлагащи уеб дизайн. Аз смятам, че рекламата в интернет трябва да се извършва от доказани специалисти. Можем да Ви предложим качествен и професионален уеб дизайн на изгодни цени. Да, това е възможно, защото ние се занимаваме само с това и при нас работят доказани експерти в ИТ сферата.

На фирмения ни сайт можете да откриете разнообразни предложения за изработка на малки, фирмени сайтове, с предимно представителна функция, през интернет страници с платено съдържание до проектиране на мащабни интернет магазини с организация на дистрибуцията в страната.

Особено популярно напоследък е пазаруването онлайн. За всички фирми, желаещи да продават по интернет, както и за предприемчивите българи, фирмите за уеб дизайн започнаха да разработват пакет за онлайн магазини. С него Вие получавате уникален дизайн и изглед на вашата страницв, модул за пазаруване по интернет, както и график на доставките в България. По този начин освен, че спестявате от многобройните разходи по дейността, като електричество, наеми и т.н . Вие достигате до най–голямата и бързо развиваща се общност днес. Към пакета е жулателно да получите и няколко месеца абонаментна SEO оптимизация, за да може вашия сайт да излети нагоре в Гугъл и другите търсачки.

Освен това при нас може да откриете уникалната услуга „гарантирани посетители на месец”. Така ние ще се погрижим както за изработката и оптимизацията на вашия сайт, така и за привличането на подходяща аудитория и потенциални клиенти за бизнеса Ви.

Доста фирми вече имат създадени уеб страници, но не са доволни от поддръжката или цялостната им визия. Отново Ви предлагаме решение! Открийте на нашия сайт условията и цените по обновяване на вече създадените интернет страници, както и възможностите за пълна реконструкция с минимални разходи.

Проявявате ли интерес към създаването на собствен сайт? В интернет можете да откриете доволно много сайтове, които предлагат да ви направят сайт по поръчка, срещу съответното заплащане разбира се. Далеч по-малко са сайтовете, които ви предлагат уроци как сами да си направите собствен сайт, безплатно.

Понеже винаги съм смятал, че свободата на човек зависи до голяма степен от възможностите, сред които може да избира, реших да споделя натрупания до момента опит със създаване на уеб сайтове и електронни магазини и да добавя още една възможност за хората, които искат да имат собствен сайт.

В Интернет може да откриете много ръководства по създаване на уеб сайт и то стъпка по стъпка. Започва се с избора и регистрацията на домейн име за сайта, избор на подходяща хостинг компания, създаване на страниците за сайта с HTML редактори или системи за управление на съдържанието като WordPress, Opencart, Drupal, Magento или дори Bludit CMS. Добавените CSS уроци ще ви позволят да оформите изгледа на страниците по свой вкус, а PHP уроците ще ви помогнат да добавите интерактивност към страниците си. Отделено е и подобаващо внимание на популяризирането на сайта, известно още като SEO – регистрация в търсачки и директории.

Интернет е непрекъснато развиваща се среда, така че никое ръководство никога няма да е напълно изчерпателно. Ако имате предложения за ново съдържание, ще се радвам да ги обсъдим. Не пропускайте да ми пишете, когато сайтът ви стане готов!

Оставете отговор