<style>.lazy{display:none}</style> И малчуганът има право на свое превозно средство -
Семейно

И малчуганът има право на свое превозно средство

Ако си мислите, че само и единствено в света на големите изобилстват най-различни и кои от кои по-лъскави и скъпи колички, шезлонги и люлки, то вие въобще не сте на прав път. Производителите, изработващи още кошарки и столчета за кола, са се постарали да обогатят и техния необятен и магически свят с известна доза джаджи, които по абсолютно никакъв начин не отстъпват на по-големите си, реални прототипи. По магазините за бебешки колички има изключително голям избор, в който човек може да се натъкне на изумителни находки, като бебешки колички 3 в 1, например. По всичко изглежда, че производителите държат да покажат на големите батковци и каки, че и малчуганите заслужават да притежават свое собствено превозно средство.

Тяхната най-главна цел е забавлението, развлечението и игрите. В зависимост от предпочитанията и финансовите възможности, системите, между които се предлага избор, са обикновени, автоматични и елекронни. И ако екологопазещите хора са се почувствали пренебрегнати, то ще ги изненадаме с най-новият „стар“ модел детски дървени колела. Те са изработени от сертифициран дървен материал с висококачествена седалка от еко кожа и нямат педали. Именно тази подробност ги отличава от познатите ни от детството преди години дървени колела, направени от нашите дядовци, които с такава любов карахме. Е, след като успокоихме вече всички природозащитници, е време да се върнем към света на механизацията!

Ако предпочитате да купите на детето си стандартно неелектронно возило, то много добър избор биха била добрите стари детски колички с педали Чиполино. Те ще поддържат постоянна активност и движение в него, и дори за миг няма да го оставят да бъде безучастно, а по този начин ще му осигурят една добра подготовка за очакващия го живот, принуждавайки го да поема отговорности за своите действия. Тяхната необикновеност се състои в различните модели кормила, като някои имитират тези на състезателни колички.

Други също толкова търсени и харесвани са количките-машини, сред които могат да се закупят багери, трактори, камиони и дори кранове, при това на сравнително изгодни цени.

И този сезон най-харесвани и търсени са стандартните детски велосипеди с педали, както е колелата без педали, известни като баланс. Тези колелета са изключително полезни за приучване на детето с бъдещите по-големи велосипеди. Колелата за баланс са по-леки и по-малки като са предназначени за деца на възраст над 2-3 години. С тяхна помощ вашето дете много лесно ще свикне да бута колелото и да го управлява с кормилото. Има модели, които предоставят възможност на по-късен етап да се добавят педали. Производителите на детски колела за баланс са предвидили модели, подходящи както за момчета, така и за момичета.

Ако детето ви е на по-голяма възраст може да преминете към покупка на по-голямо колело с помощни колела, чрез които да се научи да пази баланса на тялото си и да привиква с управлението на кормилото и спирачките.

Оставете отговор