<style>.lazy{display:none}</style> Избор на дограма и стъклопакет -
Интериорно

Избор на дограма и стъклопакет

Фирмите за производство на ПВЦ дограма от години вече предлагат богато разнообразие от PVC профилни системи на марки като REHAU, VEKA, SALAMANDER, GEALAN, TROCAL – първокачествени PVC профили за дома или офиса. Прозорците от ПВЦ профил са нов стандарт, възникнал като следствие на отговорния подход към работата и използването на най-съвременно оборудване, както и на строгия контрол на качеството. Това е и определящото в превъзходството над аналогичните продукти на другите производители при незначителна разлика в цената. Всички ПВЦ профили са изпълнени по най-новите технологии, с най-съвременните и качествени материали, което е гаранция за тяхната здравина и дълголетие – около 60 години експлоатационен период. Например ПеВеЦе дограмата с профили Salamander се произвежда само и единствено в град Тюркхайм (Германия) и отговарят на европейските изисквания за топло и шумоизолация. Обработката на профилите е поверена на автоматична линия на ELUMATEC и STŰRTZ (Германия) – предпоставка за безкомпромисно качество на крайният продукт.

Известните в България фирми за дограма могат да задоволят и най-взискателните, предлагайки изработка в много имитации на дърво и 1600 цвята по каталог! Стъклопакета изработен от чешко флоатно стъкло може да е с широчина 24мм или 32мм, с което се гарантира по-добра шумо и топло изолация. Направете своя избор от богатата цветова гама и разнообразните видове стъкла: матирани, орнаментни, огледални и нискоемисийни.

За момента един от най-добрите на пазара на дограма стъклопакети и тройния. Той гарантира максимално добра топлоизолация, шумоизолация и отлична във времето енергийна ефективност. Комбинацията от нискоемисионно стъкло и високоенергийно стъкло, разделени със стандартно бяло е най-успешната и предпочитана от собственици на апартаменти и къщи.

Защо стъклопакета е много по-важен от избора на вид и ширина на профила. Въпросът е почти риторичен. Дори с просто око може да се убедите, че стъклопакета заема около 80% от целия размер на прозореца, срещу само 20 за пвц профила.

Оставете отговор