Нощен живот във Враца – бужуто Bijou

Искам да ви запозная със сърцето на град Враца, единствената и неповторимата сграда-МОЛ “Суми” или по-точно със заведенията в нея. “Суми” е единственият МОЛ в град Враца и мога да кажа, че врачани много се гордеят с него, защото той събира в себе си не само магазини, претъпкани със дрехи и сувенири, а и две от най-атрактивните и стилни заведения в града. Тези две заведения са любимо място на младежите в града, те са извора на нощния живот, на стилния клубен живот. Мога да кажа, че останаха само тези заведения, в които се слушат няколко стила музика, без поп-фолк, те са един вид оазис за врачаните, които искат да се забавляват и релаксират същевременно на приятна парти музика. Странното съвпадение в имената и значението на тези заведения е доказателство за уникалността им във всички аспекти, а именно името “Bijou” е това за тях, те наистина са бижуто на града.

Там може да се срещнете с приятели, да се запознаете с ново момиче и дори да завържете нова интимна връзка. Няма да имате нужда от сайтове за запознанства, в които да си пишете с реални или измислени героини. Достатъчно е да посетите някое от врачанските бижута. Тук всяка вечер като на модно дефиле ще видите красиви и стилно облечени момичета с официални рокли или спортно-елегантен стил с нови обувки и официални дамски чантички, красиви фризури и нощен грим. А момчетата, аххх какви момчета. Скъпи мъжки парфюми, тела които неуморно са тренирали във фитнеса, небрежно разкопчани мъжки ризи и разбира се скъпи автомобили или тунинговани бегачки. Това е нощния живот на Враца, дали ви харесва или не, ние си го обожаваме.

Всъщност, заведенията се казват “Bijou” и “Bijou”-2, това е така защото са в една сграда “Суми” и са на един собственик-Мони, който е един от най-готините работодатели в града, по думите и реакциите на персонала. Миналата вечер се събирахме в “Bijou”-2 и разбрах с точност, кога е било откриването и на двете заведения, а именно “Bijou” е открито на 27.01.2006 година, а “Bijou”-2 съвсем наскоро, на 20.11.2009 година. “Bijou” се намира на първият етаж на “Суми”, а “Bijou”-2 на втрия етаж точно над него. “Bijou” представлява стилно и изпълнено с невероятен младежки дух заведение, което през деня е кафене изпълнено с ученици. Мога да кажа, че през лятото е невероятно, защото има прекрасна и прохладна лятна тераса на която да се отпуснеш истински. През летните вечери е почти невъзможно да си намериш място там, защото става невероятен купон и всички от рано са на “точното място”. За “Bijou”-2, ето тук наистина можеш да се забавляваш на воля, с невероятен персонал, още по невероятна музика и всичко това в много стилна и оригинална обстановка.

Не казвам всичко това, само защото съм работила с по-голямата част от персонала, а защото те наистина са най-големите купонджии, които познавам и с тях винаги може да стане страхотно парти. Обстановката в бара е много раздвижена, на различни нива има сепарета и бар столове, уникално, неповторимо разположение, което предразполага хората към танци до зори. Предразполага също със завладяваща нощна гледката от остъклена стена, която е много интересна, защото се вижда голяма част от центъра на града. Ако сте човек, който иска да се наслади изцяло на хубава музика и невероятно удобна обстановка, трябва да посетите тези заведения. Аз мога само да кажа, че съм една от редовните клиентки, което само по себе си говори за заведенията.

You must be logged in to post a comment.