<style>.lazy{display:none}</style> Нощен живот във Враца - бужуто Bijou -
Лайфстайл

Нощен живот във Враца – бужуто Bijou

Искам да ви запозная със сърцето на град Враца, единствената и неповторимата сграда-МОЛ “Суми” или по-точно със заведенията в нея. “Суми” е единственият МОЛ в град Враца и мога да кажа, че врачани много се гордеят с него, защото той събира в себе си не само магазини, претъпкани със дрехи и сувенири, а и две от най-атрактивните и стилни заведения в града. Тези две заведения са любимо място на младежите в града, те са извора на нощния живот, на стилния клубен живот. Мога да кажа, че останаха само тези заведения, в които се слушат няколко стила музика, без поп-фолк, те са един вид оазис за врачаните, които искат да се забавляват и релаксират същевременно на приятна парти музика. Странното съвпадение в имената и значението на тези заведения е доказателство за уникалността им във всички аспекти, а именно името “Bijou” е това за тях, те наистина са бижуто на града.

Там може да се срещнете с приятели, да се запознаете с ново момиче и дори да завържете нова интимна връзка. Няма да имате нужда от сайтове за запознанства, в които да си пишете с реални или измислени героини. Достатъчно е да посетите някое от врачанските бижута. Тук всяка вечер като на модно дефиле ще видите красиви и стилно облечени момичета с официални рокли или спортно-елегантен стил с нови обувки и официални дамски чантички, красиви фризури и нощен грим. А момчетата, аххх какви момчета. Скъпи мъжки парфюми, тела които неуморно са тренирали във фитнеса, небрежно разкопчани мъжки ризи и разбира се скъпи автомобили или тунинговани бегачки. Това е нощния живот на Враца, дали ви харесва или не, ние си го обожаваме.

Всъщност, заведенията се казват “Bijou” и “Bijou”-2, това е така защото са в една сграда “Суми” и са на един собственик-Мони, който е един от най-готините работодатели в града, по думите и реакциите на персонала. Миналата вечер се събирахме в “Bijou”-2 и разбрах с точност, кога е било откриването и на двете заведения, а именно “Bijou” е открито на 27.01.2006 година, а “Bijou”-2 съвсем наскоро, на 20.11.2009 година. “Bijou” се намира на първият етаж на “Суми”, а “Bijou”-2 на втрия етаж точно над него. “Bijou” представлява стилно и изпълнено с невероятен младежки дух заведение, което през деня е кафене изпълнено с ученици. Мога да кажа, че през лятото е невероятно, защото има прекрасна и прохладна лятна тераса на която да се отпуснеш истински. През летните вечери е почти невъзможно да си намериш място там, защото става невероятен купон и всички от рано са на “точното място”. За “Bijou”-2, ето тук наистина можеш да се забавляваш на воля, с невероятен персонал, още по невероятна музика и всичко това в много стилна и оригинална обстановка.

Не казвам всичко това, само защото съм работила с по-голямата част от персонала, а защото те наистина са най-големите купонджии, които познавам и с тях винаги може да стане страхотно парти. Обстановката в бара е много раздвижена, на различни нива има сепарета и бар столове, уникално, неповторимо разположение, което предразполага хората към танци до зори. Предразполага също със завладяваща нощна гледката от остъклена стена, която е много интересна, защото се вижда голяма част от центъра на града. Ако сте човек, който иска да се наслади изцяло на хубава музика и невероятно удобна обстановка, трябва да посетите тези заведения. Аз мога само да кажа, че съм една от редовните клиентки, което само по себе си говори за заведенията.

Оставете отговор