<style>.lazy{display:none}</style> Категория с ревюта на лаптопи -
Технологично

Категория с ревюта на лаптопи

Настоящият сайт barimia.info е един полезен сайт, в който отскоро можеш да прочетеш и много статии и ревюта на лаптопи, нетбуци и други преносими компютри. Повечето статии имат и видео ревю на съответния модел. Към момента зад сайта не стоят никакви търговски интереси и затова статиите са максимално обективни – показват се не само силните страни, но и слабите. Всеки може да си поръча ревю за лаптоп, който го интересува. Ако си решил да си купуваш нов лаптоп, тази категория Технологично може да ти бъде изключително полезна. Най-напред провери дали вече няма статия за лаптопа, който те интересува, като ползваш търсачката на сайта. Ако не го откриеш, регистрирай се и пусни нова публикация, като напишеш точния модел на лаптопа. Ние ще напишем публикация при първа възможност на нашите автори.

Ако вече имаш лаптоп, можеш да напишеш твоето мнение и отзиви за него. Потърси дали има статия за модела и ако намериш, може да пишеш коментари по статията дори без да се регистрираш в сайта. Можеш свободно да пишеш коментари, ако прочетеш нещо в някоя от статиите и не си съгласен с него. Ще се радваме да чуем и твоето мнение за всеки лаптоп, с който си работил.

Но ако все още не е писано за този лаптоп, ще трябва първо да се регистрираш, след което можеш да пуснеш нова статия, като вътре нахвърляш най-важните неща за модела. Виж повече информация в страница Помощ за нова статия и ще видиш че ревю се пише бързо и лесно или поне суровия материал, от който ние ще сглобим и оформим статия.

Всички статии се пишат на максимално разбираем език без излишна сложна терминология. Различното е, че ще се стремим приоритетно да обръщаме внимание на отзивите от потребители ползвали продуктите. Описват се практически случки, как се държи лаптопа в реалния живот и за какъв тип работа е най-подходящ.

Когато прочетеш ревю за дори да не си регистриран може да гласуваш за лаптопа от сивите звездички под текста на статията. Класацията е за лаптопите, а не за качеството на статиите.

Можеш да се абонираш за всички видове ревюта, за статии за определена марка и дори за точно определен модел – първо направи търсене по този модел и след това натисни бутончето за RSS с надпис “това търсене” отдясно в блока Абониране.

Оставете отговор