<style>.lazy{display:none}</style> Шори и сенници сега с отлично намаление -
Интериорно

Шори и сенници сега с отлично намаление

Ако потърсите в Интернет, ще попаднете на сайтовете на фирми, които предлагат производство, проектиране и монтаж на всякакъв модел щори за дограма. Това включва външни ролетни щори, вътрешни модели щори, сенници, перголи и други. В момента, месец преди Коледните празници много фирми представят на вашето внимание изгодни новогодишни промоция: от 7% до 15% отстъпка на различни модели алуминиеви и ПВЦ външни ролетни щори, сенници и дори модели мрежи против насекоми. Промоцията е валидна в периода от 1 оемвли до 31 декември. Не пропускайте възможността да се възползвате от текущото намаление!

Много от въпродните фирми са с повече от 15 годишен опит в продажбата на слънцезащитни продукти за дома и интериора и са едни от водещите фирми в тази област. Днес има една богата колекция от над 10 продукта в 46 модела, които произвеждат и продължават да усъвършенства, а именно те са:
– всякакъв вид щори: обикновени вътрешни хоризонтални алуминиеви щори, външни хоризонтални щори, вертикални, както и руло щори, и дори такива с неправилна форма;
– сенници и тенти;
– врати хармоника.

Фирмата може да задоволи всеки един каприз на клиента, относно модели, форми и цветове на продуктите. За най-взискателните клиенти се изработват и монтират нестандартни като размери, цветове и форми интериорни продукти.

В град София например се намира собствената производствена база на няколко такива фирми, като производителите на профили за дограма са големи имена в бранша като Altest, Profilink, Премиум Пласт, Стройинвест, а едни от най-известните фирми за проектиране, създаване и монтаж на дограма са Ролпласт, Ворошилов. Фабриката разполага с едни от най-модерните машини и техническо оборудване, както и с високо образовани и квалифицирани работници. Фирмата държи на своите клиенти, затова поръчките се изпълняват в най-бързи срокове – от 3 до 15 дни. Предлага се доставка и квалифициран монтаж. Всеки един продукт от богатата гама е придружен с гаранция от 36 месеца или 24 месеца.

Изброените фирми за дограма и щори са с богат опит в този бранш, в разпространението и продажбата на продукцията си, както в България, така и в чужбина. Те държат на своя имидж и правят всичко възможно да го поддържат и да се грижат за качеството на нашите продукти. Предлагаме ви едно бързо, лесно и изгодно решение за вашите нужди, на напълно разумно цени. Елате и се убедете сами! Повече информация за нас можете да намерите на Интернет.

Оставете отговор