Силиконови часовници

Спомняте ли си модата и манията по онези силиконови часовници. Сега като се замисля ми изглеждат много олд скул, но само преди 7-8 години това беше страхотна мания и тренд сред младите и дори малките. Ако си на възраст между 10 и 15 години и нямаш на ръката си такъв часовник, всички те гледаха като извънземно и дори можеше да има подигравки по твой адрес. Този аксесоар беше задължителен, за да си заедно в тайфата с твоите приятелки или приятели.

Защо тогава този часовник набра такава популярност, да направим кратка равносметка

Стилни аксесоари
Цветните силиконови часовници станаха широко разпространена модна тенденция. Мекият силиконов материал, от който са изработени тези атрактивни силиконови часовници, както и свежият им дизайн, привличаха все повече фенове, част, от които бяха дори филмови актьори и певци. Различните цветове, в които можеха да бъдат закупени, позволява комбинирането им както с официални, така и със спортни тоалети. Много корпорации използваха силиконовите часовници за реклама, като слагат тяхното лого и ги подаряват на клиентите си.

Екологични
Мекият силикон, от който е конструирана каишката е екологично съобразен и не вреди на здравето на човека. Не предизвиква дразнения, както някои часовници с метални каишки например. Мекотата, която се усеща при носенето на силиконов часовник, ще ви накара да се чувствате приятно и да забравите, че имате часовник на ръката си. Цветните силиконови часовници са изключително леки и пасват добре на всяка китка. Силиконовата им каишка обхваща ръката ви и не позволява разместване.

Позволими
Въпреки че силиконовите часовници бяха едни от най-желаните стоки на пазара в момента, тяхната цена е изключително ниска, в сравнение с други аксесоари или подаръци. Могат да се комбинират с разнообразни цветове дрехи, обувки или чанти. Предлагаха се и мъжки и женски модели – в цветове за всички възрасти.

А вие преди десетина години зарадвахте ли себе си или любимия човек с този прекрасен и атрактивен аксесоар? Да, той беше и много желан подарък за всякакви поводи. За добро или лошо тази мода отмина и в момента на пазара на часовници се предлагат само доказани марки и производители с конвенционални размери, форма и дизайн.

You must be logged in to post a comment.