<style>.lazy{display:none}</style> Български сайтове за самолетни билети -
Туристическо

Български сайтове за самолетни билети

Онлайн покупките на стоки и услуги в последните години в България станаха ежедневие за много от българите. Често при тях може да се ползват отстъпки, които в реалния свят не са възможни, а се предлагат само в интернет (мрежата).

Тук е мястото да отбележим, че също така може да резервирате и закупите самолетни билети до почти всяка точка на света на авиокомпании, които предлагат полети за тях. Хубавото е, че всеки онлайн потребител може да се възползва от отстъпките и да направи своята поръчка в сайтовете за самолетни билети и да заплати с кредитна карта или чрез банков трансфер. В много от случаите това е голямо предимство, защото може да го направите само за няколко минути и същевременно да не губите излишно време в обикаляне на представителствата на авиокомпаниите. В статията решихме да обърнем внимание на тези сайтове и какви услуги точно предлагат те.

Принципно сайтовете, в които може да резервирате и видите цени на самолетни билети в цялата мрежа са страшно много, но вече има и български такива, които предлагат подобни услуги. Дизайна и функционалностите по нищо не отстъпват на сайтовете на западните им колеги. В тях, освен че може да закупите билети веднага се прави и сравнение на цените им в различните авиокомпании, като вие винаги може да изберете най-изгодните или пък да се съобразите с часовете им на излитане и пристигане. Тук е мястото да отбележим, че в тях също са включени и цените на нискотарифните авиокомпании, които са доста актуални със своите атрактивни цени в последните години на този пазар.

Като функционалност тези сайтове предлагат освен избор на авиокомпания, дестинация и номер на полет с точен ден и час, така и избор на място в пътническата кабина, а така също и възможност за добавяне на багаж. Броят куфари, който искате да вземете със себе си е важен за всяка авиокомпания, защото повече багаж означава повече тегло, повече разход на гориво, повече работа за служителите и по-големи пътни такси. Бюджетните авиокомпании като Wizzair, Ryanair и други предлагат безплатно до един брой голям ръчен багаж в кабината на самолета и един брой дамска чанта, раница за гръб или малък сак с по-малки размери. Всеки следващ обемист багаж се тарифира и оскъпява вашия билет. Преди да тръгнете за почивка или командировка, трябва да сте наясно точно колко лични вещи и багаж ще носите и в колко куфара ще го съберете. Така при покупка на билета ще може за чекирате ващите куфари предварително. Ако все още не сте избрали своя куфар, погледнете тук и изберете най-подходящия размер https://bagsline.bg/kufari

На забравайте и нещо важно, че куфарите за ръчен багаж трябва да отговарят на точните размери, а то обикновенно са 55х40х23 см и тегло до 10 кг. Кабининя багаж се поставя в товарните отсеци над седалките. Малкия ръчен багаж като раница, малък сак, пътна чанта или дамска раница се поставя пред краката ви под предната седалка и максималния му размер не трябва да надвишава 40x30x20 см. Има и сериозни изисквания, какво не е позволено да пренасяте в кабинния багаж на борда на самолета. Повече за това какъв кабинен багаж и куфари са позволени на борда на самолета може да прочетете тук https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-informatsiya/%D0%B1%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B6

Ако вече сте готови за пътешествие, опаковайте багажа в куфарите и се втурвайте в своето мечтано пътешествие

Оставете отговор