<style>.lazy{display:none}</style> На Спа в България -
Здравословно

На Спа в България

Банско освен ски курорт с луксозни хотели се оформя през последните години и като популярен спа-курорт, но все още Велинград е едно от най-популярните места в България за балнеопроцедури известен не само с прекрасната си природа, но и с множеството си санаториуми. Тук можете да се освежите с калолечение, термални терапии, антицелулитни масажи, масажи с мед, шоколад, вулканични камъни, ароматерапия, винотерапия или хидротерапия.

16 специализирани вани с неповторимата Беденска минерална вода, турска баня, парна баня и египетска кална баня ще ви помогнат да се освободите от стреса, а кало и луголечението, както и електротерапията, вакуум терапията, терапевтичната магнитна вана, хромо и музико-терапията ще спомогнат да се освободите от стреса и напрежението.

За желаещите да се подложат на някоя от антицелулитните програми, са предвидени различни пилинг, маслени или билкови терапии. Доста предпочитана тук е какаовата лифтинг терапия, а желаещите наистина да разпуснат, могат да го направят с екзотичната Аюраведа – съчетаваща масаж и ароматерапия.

Други популярни процедури са лечение с вендузи, хидромасажна терапия, перлени вани със соли и микроводорасли, вихрова вана със стягащ ефект, масаж с вулканични камъни, винотерапия и други.

А ако искате да се насладите на горещи бани и на възстановителни спа-процедури, непременно трябва да посетите Банско.

В Банско хотели предлагащи спа вече има много и са модерно оборудвани. Комплексите ще ви предложат удивително разнообразни процедури, които да ви освежат и да ви накарат да се почувствате като нови. Лечебните свойства на водата са много а мекият климат и природата ще допринесат за възвръщането на жизнения ви тонус.

Можете да се възползвате от термалната хидротерапия, калните бани, и ароматерапията. Интересно е, че Банско става все по-популярна дестинация. Дори се подготвя проект до пет години Банско може да има собствено летище. Разбира се ако пътувате от Варна ще е по-лесно да си купите самолетни билети и да отидете на ски ваканция отколкото да пътувате 8 часа с кола за да си починете преди да прекарате една прекрасна ски ваканция.

Оставете отговор