<style>.lazy{display:none}</style> Романтични хотели във Варна -
Туристическо

Романтични хотели във Варна

Няма българин, който да не очаква с желание лятото, голямата отпуска и почивката на морето. Повечето хора предпочитат курортите и малките курортни градчета по Черноморието, подминавайки двата големи града – Варна и Бургас. Разглеждайки някой голям портален уебсайт за хотели в България, ние може да открихме, че има голям брой малки и чаровни хотели във Варна, където също е възможно да изкарате една прекрасна романтична ваканция в уединение, спокойствие, домашен уют и същевременно висок градски комфорт.

Всички тези хотели ще откриете на отделни страници, може би ктао Романтични хотели във Варна. Тук ще откриете както хотели близо до центъра и красивата Морска градина, така и обекти за настаняване в периферията на морската столица – квартал Виница например. Всеки един от тях е идеален избор за един романтичен уикенд с любимия човек или по-дълга ваканция на морето. Някой от хотелите предлагат спа процедури, балнеолечение и други процедури за здраве и красота.

Предимството на Варна пред останалите черноморски дестинации е в това, че може да се насладите на интензивен нощен живот в клубове за всички вкусове, а не само чалга кръчми, които преобладават в по-малките морски градове и курорти. Може да разгледате богатата колекция на Археологическия музей, в който са изложени най-старите златни накити в Европа от уникалния Варненски халколитен некропол, да отидете на театър или опера, да видите останките от големия древен град Одесос, да вечеряте в елегантни ресторанти, да пиете кафето си сутрин в приятните крайморско кафенета, наслаждавайки се на прекрасната панорама над морето и големите кораби, които пристигат и отплават от Варненското пристанище. От вас се иска само да стегнете своя куфар с вещи и добро настроение.

Повечето сайтове, каталози с хотели са стартирани с амбициозната цел да създадат постепенно един всеобхватен туристически портал, който винаги да ви е от помощ при плануване на вашата почивка или бизнес пътуване, до която и да е дестинация в България. Там ще намерите голям избор от хотели, къщи за гости, вили, ваканционни апартаменти, хостели и всякакви други обекти за настаняване във всички български градове, курорти и туристически ориентирани села

В повечето големи туристически портали са успели да обвържат местоположението на хотелите с повечето близки забележителности – природни, исторически и културни, както и места важни от практическа гледна точка за вашия комфорт по време на престоя ви: спортни обекти, конгресни центрове, търговски комплекси (молове), добри ресторанти, кафенета, нощни клубове, барове и т. н.

Редовно ще се публикува актуална информация за пистите и лифтовете в ски курортите, за плажовете по морето, за интересни туристически маршрути с автомобил, за предизвикателни планински преходи и др. Особен акцент е поставен на културния туризъм като са описани подробно всички главни археологически и исторически забележителности. Пожелаваме Ви приятно пътуване с вашия куфар, слънчеви очила, аксесари за плуване, личен багаж и разбира се фотоапарат за незабравими спомени и усмивки.

Ако посетите Варна, дори за няколко дни не пропускайте да посетите курортите Албена, Св. Константин и Елена само на 8 км. северно, курортът „Златни пясъци“ e само на 18 км., „Слънчев ден“ или Ваканционен клуб Ривиера.

Оставете отговор