<style>.lazy{display:none}</style> Dynaudio е лидер в HIGH END тонколоните! -
Технологично

Dynaudio е лидер в HIGH END тонколоните!

Датско качество на хоризонта!

Може би не подозираш, но почти няма човек,който да не се е наслаждавал на качествения Dynaudio звук. Гиганти в музиката като Ю Ту, Бон Джоуви, Ерик Клептън, Мадона,Роби Уилямс и Джордж Майкъл са записвали с Dynaudio. В студия с тази техника, са озвучени филмите Властелинът на пръстените, Матрицата, Карибски пирати, Гладиатор, Казино Роял и много други.

След като компанията категорично се наложи като световен лидер в High End тонколоните, вече над десет хиляди студия в света използват нейните продукти.

Тонколони Dynaudio Consequence Ultimate Edition

Звукозаписващите режисьори се доверяват именно на Dynaudio! Автомобилните конструктори също. Най-бързата концертна зала в света – Bugatti Veyron Grand Sport е с аудио система Puccini Sound System на Dynaudio. Volvo, както и най-новите модели на Volkswagen Phaeton, Touareg и Tiguan също са с датско качество на звука.

Пътят към този успех започва през 1977 г., като днес продуктите на Dynaudio се продават в 45 страни по света. В компанията работят около 200 души, а годишният оборот доближава впечатляващите 100 милиона щатски долара. Dynaudio произвежда не само готови озвучителни тела, а и високоговорители, които редица aвторитетни марки използват в най-успешните си тонколони. Високото качество се гарантира не само от материалите, а и от ръчното сглобяване на компонентите. Докато при масовото производство за всеки отделен говорител се отделят 3 минути, в цеховете на DYNAUDIO това отнема средно около 75 минути.

Тук ти представяме една от перлите в датската кралска корона – петлентовите тонколони Dynaudio Consequence Ultimate Edition. Мощността им е 400 W, честотният диапазон 17 Hz – 30 kHz, а всяка тежи 114 кг. Цената е 94 200 лв. за чифт.

Тонколони Dynaudio Xeo 5

Качеството на звука вече не зависи от кабелите! Безкабелни тонколони от Динаудио.

За пръв път звучене на ниво, което би удовлетворило и най-претенциозните меломани – с помощта на иновативни технологии и качеството на един от най-добрите производители на тонколони в света – Dynaudio.

Вече може да се насладите на звученето на любимата си музика без да се измъчвате в търсенето на подходящ усилвател, ЦАП и кабели, просто свържете любимия си източник на музикалния контент с Трансмитера Хео и се потопете в нечувано досега качество на звучене на безкабелните тонколони Dynaudio Xeo!

Сега не е нужно да подбирате усилвател, който да пасва на Вашите любими тонколони, Dynaudio Xeo 3 и Xeo 5 са активни тонколони с вграден усилвател, технология която Dynaudio използва в своите най-добри студийни мониторни тонколони.
Професионално ниво. Xeo 3 – едно от най-добрите звукозаписващи студия в света – сега във вашия хол.

Хео 3 – безкабелни активни тонколони с дистанционно управление, създадени от хората, положили основите на звукозаписа в света. Всяка година в звукозаписващи студия по света се монтират повече от 10 000 мониторни тонколони на Dynaudio, високо ценени от професионалисти за неутралност на звученето.

Xeo 3 и Хео 5 притежават и най-иновативния цифрово-аналогов преобразувател, което ви позволява просто да свържете Трансмитера Xeo с всеки вид източник (PC, Notebook, MAC, iPod, iPad, iPhone, Walkman и други портативни устройства, Docking Station, Network client, Sonos, Logitech, Squeezebox и други аналогични устройства, Apple Airplay: Airport Express, Apple Airplay: Receiver, amplifier, външен хард-диск, мрежов плейър, аналогово радио, цифрово радио, CD плейър, аналогов плейър, телевизор, стерео предусилвател, пълен стерео усилвател, сабуфер, AV-ресивър, AV-процесор) и да разположите тонколоните където на вас ви е удобно. Вече не сте обвързани със скъпи аудио кабели, трансмитерът може да предава аудио сигнала по радио вълни към приемника, вграден в тонколоните. С един Хео трансмитер може да се контролира звука на тонколони в три различни зони, независими една от друга.

Благодарение на Трансмитера Хео вече няма необходимост от използването на цифрово-аналогови преобразователи, звукови карти, предусилватели и акустични кабели – слушането на музика става естествено и безпроблемно.
Трансмитерът Хео получава сигнала от аналогов или цифров източник на звука и по безкабелна връзка го предава на активните тонколони Хео. Чистотата и качеството на звука са просто завладяващи!

Новата серия EXCITE

Новата серия Exite се състои: от две подови модели Excite X38 и Excite X34, трилентова и двулентова съответно; една модел bookshelf (мониторна) – Excite X14 и централна тонколона за съраунд звучене – Excite X24. Визия е по-изчистена в сравнении със старата серия. Предния панел на тонколона е с фурнир. Подови модели придобили си дизайнерски изпипани крачета. Кутиите на тонколони са по-здрави, болчета, закрепящи шасита на високоговорители към предния панел, визуално скрити. Като цяло – доста по-елегантно изглеждат и звучение е превъзхожда всички други тонколони в този ценовия диапозон.
Dynaudio Excite X14 Black
Dynaudio Excite X14 White
Dynaudio Excite X34 Walnut
Dynaudio Excite X38 Rosewood

Приятно слушане на музика с най-изтънчените за меломаните високоговорители за дома и автомобила.

Оставете отговор